pl
|
en
|
hu
   
|
|
£
logo indigo nails - hu

Képzés az Indigo Nails központjában

Képzés az Indigo Nails központjában-  Az Indigo Nails évek óta fejleszt új termékeket és módszereket a körmös ipar számára, miközben nem csak a legújabb trendeket és technológiákat veszi figyelembe, hanem az ügyfelek és a stylistok elégedettségét is. A legkiválóbb és legjobbra értékelt oktatók csapatával az Indigo olyan tréningprogramot hozott létre, amely felkészíti a diákokat, hogy köröm stylistként dolgozhassanak. Tanfolyamaink ismeretei magas szintűek  mind az elmélet, mind a gyakorlati képzés részeként. Az Indigo oktatói teljes mértékben figyelmet fordítanak a diákokra, és mindig ott vannak, hogy segítsenek. Széles körű oktatást kínálunk, amely a köröm stylingot illeti, és biztosak vagyunk abban, hogy bárki megtalálja a magának valót.

A mandula, az ovális és a kocka formák elsajátítása  képzés a kezdőknek szól. Ezek a tanfolyamok lefedik azt az  alapvető tudást, mint a köröm szerkezete,a mandula, ovális és kocka formájú köröm töltése és építése és  különböző technikák,mint pl a  díszítések. A kurzusok befejezése után a zselé- vagy porcelán technika, a géllakk oldás  és a francia nem lesz többé rejtély. A kezdőknek szóló képzés előzménye a köröm és a munkahelyi biztonság anatómiáját bemutató előadás. Azoknak a szakembereknek, akik új technikával szeretnék bővíteni ismereteiket, és megtanulják a fejlettebb körömformák készítését, van egy speciális ajánlatunk. Azt is tanítjuk, hogyan készítsünk olyan formákat, mint a gótikus mandula vagy pipe, valamint olyan bonyolult díszítések, mint pl. indák és 3D-s minták.

A Nail Art technikában olyan tanfolyamokat is szervezünk, ahol tanítunk csiszológép vagy  akril díszítéssel történő használatot,illetve akvarellfesték felhasználását. Ajánljuk a  zhostowo technika képzését is, ahol megtanítjuk, hogyan készítsünk részletes virágokat retro stílusban. Számos egyéni képzést, manikűr-képzést és lehetőséget kínálunk arra, hogy egy kiválasztott technikát elsajátítsunk és megtanuljunk. Az Indigo nail styling képzésben a diákok az Indigó legjobb minőségű termékeit és eszközeit használják, és egy speciális oktató teremben kerülnek végrehajtásra. Oktatóink készen állnak arra, hogy segítsenek, ha a hallgatónak konzultációra vagy bármilyen tárgyra vonatkozó képzésre van szüksége. A csoportképzés 2-4 fős csoporttal történik, a diákok modelleken vagy tippeken dolgoznak barátságos légkörben. Ezenkívül sok tanítási anyagot nyújtunk illusztrációkkal, grafikonokkal és helyekkel, hogy jegyzeteket készítsenek.

Minden képzés végén a hallgató ismeretei és készségei elméleti és gyakorlati vizsga alapján kerülnek tesztelésre. Ha a hallgató átmegy a teszten, és befejezi az oktatást, akkor nemzetközi  tanúsítványt kap. Másik eredmény esetén lehetőség van további tesztekre, további tandíj ellenében. A diákok munkáját képekkel dokumentálják és a képzési központban tárolják. Ha el akarjod kezdeni a kalandot körmös iparban, vagy bővíteni szeretnéd tudásod és készséged, akkor iratkozz fel az Indigó által Lengyelországban vagy Magyarországon  szervezett képzésre.

Technikai tréningek :

  • Alap mandula és ovális forma
  • Alap kocka forma
  • Alap kocka,mandula és ovális forma
  • Haladó tréning

További tréningek 

Díszítő képzéseink

  • akril festés
  • zselés festés
  • paint art

Egyéni képzések

Indigo Workshopok

Indigo Nails educators